+36-30/386-2950

1142 Budapest, Szőnyi út 2.

BVSC Zugló Karate szakosztály Hírek

Ők utazhatnak a korosztályos Eb-re, melyet 2016. február 5-7. között rendeznek meg LIMASSOL–ban CYPRUSon.

Kialakult, hogy kik nyerték el a jogot arra, hogy Magyarországot képviselhessék a februári korosztályos Európa-bajnokságon. A kategóriánkénti győztesek azok lettek, akik a szakvezetés által a ciprusi kontinensviadalra kiírt négy kvalifikációs versenyen a legtöbb pontot szerezték.
A BVSC-Zugló képviseletében U21-es korcsoportban ketten kvalifikálták magukat:

György Dániel -84 Kg
Bilisics Bálint Péter  +84 Kg

Körvonalazódik a felnőtt Eb-re utazó válogatott

Öt versenyt követően véget ért a kvalifikációs sorozat a legjobb magyaroknak a 2016. májusi, Montpellier-ben sorra kerülő felnőtt karate Európa-bajnokságra. Az MKSZ-en belül működő WKF Szakbizottság az elért eredmények és egyéb körülmények - pl. visszalépések, súlycsoportváltások - mérlegelése után kijelölte, hogy kik indulhatnak az egyéni számokban a 2016-os kontinensviadalon.

Érdekesség, hogy Szegedi Döme az eddigi 67 kg-os súlycsoport helyett ezúttal a legkönnyebbek között, a 60 kilóban próbál szerencsét, a korábbi +68 kg-os, majd a 68 kiló alatt indult Bartha Nikola pedig egy még alacsonyabb súlycsoportot, ezúttal a 61 kilósok mezőnyét célozta meg. A csapat versenyszámokban való indulásról később lesz döntés.

Férfiak:
60 kg: Szegedi Döme
84 kg: Höning Alexander Buda

Nők:
61 kg: Bartha Nikola

Nincs lehetőség kommentelni.

Weboldalunk cookie-kat használ. Ha ezen az oldalon jár, az azt jelenti, hogy fogadta a cookie-kat, és az élmény részesévé kíván válni. Reméljük, nincs ellenvetése. További információk | Bezár